ЗАВОД ОТ СВЕТОВНА КЛАСА

Водени от изявлението за визия, Производствен завод от световна класа, който обслужва и обича човечеството, "Edmark Industries" стои като неразделна част от групата компании на Едмарк, която е производственото звено на групата.

Оперирайки производствения си завод в Малайзия, Едмарк е инвестирала  над 30 милиона щатски долара за изграждането и преместването в чисто нова фабрика през 2010 г. Новото съоръжение сега се намира на терен от 17.8 декара с обща застроена площ от 13,400 квадратни метра с възможността да отговори на нарастването на търсенето на продуктите по целия свят.

Фабриката е модернизирана с най-съвременно оборудване, индустриални роботи и енергоспестяващи функции. През 2015 г. застроената площ е разширена до над 23,200 квадратни метра, а фабриката е инсталирана с напълно автоматизирани машини, за да ускори производствения процес, за да отговори на нарастващото търсене. Освен производствените процеси, "Edmark Industries" разполага и с активно съоръжение за научни изследвания и разработки, което се впуска в непрекъснати продуктови иновации, осигурявайки постоянен растеж на Edmark в своята гама от продукти.

Сред огромните си инвестиции в машини, производствените линии на "Edmark Industries" се поддържат от високоскоростни японски машини за опаковане 6-лентови, 9-лентови и 10-лентови сашета, въртящи се опаковъчни машини за сашета, най-бързата машина за опаковане на сашета в света, машина за таблетиране Manesty от световна класа с IBS контейнери и машини за преса на таблети IBC, GMP сертифицирани съоръжения за смесване и смесване на големи партиди от Matcon UK и линия за пълнене на течен хлорофил Splina, която е свързана със системата за пречистване на вода RO / EDI Със сертификатите на GMP Codex Alimentarius (Препоръчителен международен кодекс на практиката на основните принципи на хигиената на храните) и MS 1480: 2007 (Безопасност на храните според системата за анализ на опасностите и критичните контролни точки [HACCP]). 

Edmark Industries получи ISO22000: Сертифициране от 2005 г., което е сред най-високите стандарти за безопасност на храните. Освен това всички продукти, произведени в съоръжение от световна класа, са одитирани от Малайзийския департамент по ислямско развитие за сертифициране за халал. Утвърдени от международните стандарти за безопасност на храните, всички продукти на Edmark са гарантирани само с най-добрите качества.

ЛЕГИТИМНОСТ

Като член на Асоциацията за директни продажби на Филипините (DSAP), имаме удоволствието да споделим съвета на DSAP за това как да разграничим легитимна компания за директни продажби от пирамидните такива, използвайки препоръчания от тях тест от 8 точки.

Според DSAP, ако отговорът на всички въпроси е ДА, оценяваната компания е легитимна компания.

Ето и отговорите на Edmark:

ИМА ЛИ ПРОДУКТ?

ДА. Всъщност Едмарк разполага с набор от над 15 различни здравословни      хранителни продукта, вариращи от регулиране на теглото, здравеопазване и уелнес продукти.

ПЛАЩАТ ЛИ СЕ КОМИСИОНИ ЗА ПРОДАЖБА НА ПРОДУКТИ, А НЕ ЗА РЕГИСТРАЦИИ?

ДА. Комисионните се плащат само от вашите продажбите и от продажбите на вашият екип.

ПРОДАВАТ СЕ ПРОДУКТИ А НЕ ПОЗИЦИИ?

 

ДА. Вашето намерение като дистрибутор е да разширите мрежата си, докато продавате продукти на Едмарк. Чрез изграждането на активна мрежа от дистрибутори, които активно продават продуктите на Едмарк, вие можете да увеличите максимално 9-те нива на страхотните ни бонуси, които предлага компенсационният план на Едмарк. Всички позиции в Едмарк не се продават и членството е строго ограничено до една за всеки индивид. Начинът да се постигне по-висока позиция е като работите самостоятелно и в екип.

ПОЛУЧЕНАТА КОМИСИОННА ИМА ЛИ ПРЯКА ВРЪЗКА С БРОЯТ ДИСТРИБУТОРИ ВЪВ ВАШИЯТ ЕКИП?

ДА. Няма пряка връзка между броя дистрибутори във вашият екип и комисионната, която ще получите. Вие получавате комисионна, когато вашият екип от дистрибутори продава продукти на Едмарк.

АКО НЕ НАБИРАТЕ НОВИ ДИСТРИБУТОРИ, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЛИ ДА ПОЛУЧАВАТЕ КОМИСИОННИ?

ДА. Ще продължите да печелите получавате комисионна за продадените на дребно от вас продукти на Едмарк на клиенти. Дори без новорегистрирани дистрибутор, комисионните продължават, докато продължава да се извършва покупката и продажбата на продуктите на Едмарк.

ИМА ЛИ РАЗУМНА ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ?

ДА. Eдмарк практикува 14-дневна политика за връщане.

ИМАТ ЛИ ПРОДУКТИТЕ СПРАВЕДЛИВА ПАЗАРНА СТОЙНОСТ?

ДА. С безброй свидетелства от цял свят от потребителите за гамата здравословни продукти на Едмарк, нашите продукти са на справедлива цена спрямо богатството от ползи, които те носят на потребителите.

ИМА ЛИ ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА ДА СЕ КУПУВАТ ПРОДУКТИТЕ НА ЕДМАРК?

ДА. Потребителите купуват продукти на Eдмарк за поддържане и потенциално подобряване на общото им здраве и регулиране на теглото.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки